Personalen

Linda
Rektor och Förskollärare

Linda är vår rektor som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål.  Linda arbetar även som förskollärare i barngrupp. Hon brinner för att arbeta med sagor och drama och vi hittar henne ofta utklädd och i lekar tillsammans med barnen. Linda tar gärna med oss alla på storslagna äventyr i fantasins värld. 

Sara, Bitr Rektor och Förskollärare

Sara är en av våra bitr rektorer som tillsammans med övriga i ledningen strukturerar upp och leder arbetslaget mot våra gemensamma mål. Sara arbetar även som förskollärare i barngrupp. Hon är en reflekterande pedagog med ett extra intresse för specialpedagogik och för att utveckla arbetet med förskolans digitala verktyg. Sara har en naturlig blick för barns utveckling och lärande samt att förmedla detta i text och bild. 

Yvonne,
Barnskötare

Yvonne, pysslig ut i fingertopparna! Är ett riktigt proffs i syateljén. Hon ser till att fylla vårt förråd med rekvisita till våra sagor och karaktärer. Är med sitt lugn och tålamod väldigt omtyckt av barnen.

 

Ida
Förskollärare

Ida är en följsam och varm person som just nu studerar till att bli legitimerad förskollärare parallellt med arbetet. Ida har ett särskilt intresse för specialpedagogik och hon har lätt för att se och möta upp det enskilda barnets behov i stunden. Ida tvekar aldrig att ta en roll som en av våra karaktärer.

Lina
Barnskötare

Lina har många år i förskolan bakom sig! Lina är en lugn pedagog som får barnen att känna sig trygga. Lina har en stor dos av fantasi och berättar gärna sagor för barnen. Både klassiska sagor som egna påhittade, vilket barnen uppskattar mycket. Att vara ute i odlingslådorna är också ett intresse från Linas sida.

Emilia
Förskollärare

Emilia bidrar med en positivitet och lekfullhet som smittar av sig på omgivningen. Emilia använder gärna våra digitala verktyg på förskolan tillsammans barnen, såväl i den dagliga verksamheten som i dokumentation.

Lena
Förskollärare

Lena är i början av sin förskollärarkarriär och utvecklas dagligen i sin proffession. Lena har en stor analytisk förmåga och lätt för att se och reflektera över barns utveckling och lärande samt att förmedla detta i text och bild. Lena är en varm och lugn person som verkligen vill lära känna och komma nära varje barn på förskolan.

Agnes
Barnskötare

Agnes är vårt senaste fasta tillskott i arbetslaget. Med sin positivitet, glädje och lekfullhet är hon väldigt omtyckt av både barn och vuxna. 

Martina
Kokerska

Martina är det som lagar vår fantastiska mat! Hon är otrolig på att hitta rätter som alla barn gillar och kalla såser och röror är Martinas lilla extra specialitet! Just nu lägger Martina extra fokus på att utveckla vårt kök till att bli ännu mer hållbart. Framförallt genom att införa mer vegetarisk kost och med att se över mängden matsvinn.

Martina jobbar även som pedagog i barngruppen en stund varje dag. Både Martinas mat och Martina som person är så uppskattad av både personal och barn! Hon sprider värme och glädje runt sig.

Linda
Barnskötare

 Linda är en närvarande och uppfinningsrik pedagog som bidrar med en härlig energi som smittar av sig på stora och små. Linda skapar och pysslar gärna med och åt barnen.

Övrig personal

Med i arbetslaget finns även vår resurspedagog Therese, vår andra bitr rektor Linda AC,  samt Ewa, Alfons och Ellen som håller våra lokaler rena och fina!

Besöksadress

Röda Stugans Förskola
Berthåga byväg 24
752 60 Uppsala

Telefon

018-46 09 10

Mail

rektor@rodastugan.org

Öppettider

Mån – fre 07:00-17:00

account android arrow-alt-circle-down arrow-alt-circle-left arrow-alt-circle-right arrow-alt-circle-up arrow-down arrow-left arrow-right arrow-up author bars behance blogger buffer caret-down caret-left caret-right caret-square-down caret-square-left caret-square-right caret-square-up caret-up cart-menu-1 cart-menu-2 cart-menu-3 cart-menu-4 categories chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up clock close comments cookies copyright coupon-discount date-modified date-published discord double-arrows-down double-arrows-left double-arrows-right double-arrows-up dribbble envelope-open envelope eye facebook fax flickr foursquare github gmail google-drive grid-view hashtag hollow-ring homepage instagram ios level-down-alt level-up-alt line link linkedin list-view login logout long-arrow-alt-down long-arrow-alt-left long-arrow-alt-right long-arrow-alt-up medium messenger mobile-menu mobile phone pinterest place qq quote-left quote-right quotes reading-time-hourglass reading-time-stopwatch reddit rss scroll-to-top search shazam shopping-bag shopping-cart side-panel-opening-2-left side-panel-opening-2-right side-panel-opening-left side-panel-opening-right skype slack small-arrow-down small-arrow-left small-arrow-right small-arrow-up sms snapchat soundcloud spinner spotify stackoverflow sync telegram tiktok times-circle tinder trello tripadvisor tumblr twitch twitter viber vimeo vine vkontakte website wechat whatsapp windows wishlist xing yelp youtube zoom